We bezorgen graag even wat nuttige informatie over je aankoop bij Josefien.

Uiteraard zijn al je vraag ten alle tijden meer dan welkom via het contactluikje, want ook wij maken wel eens een uitzondering voor de regel voor jou.

Verzendkosten
via Bpack 24 betaal je 9 euro (je kan je verzending online opvolgen via Track and Trace en deze pakjes passen zo in je brievenbus). via een aangetekende zending 10 euro (je kan je verzending online opvolgen en de postpode komt dit pakje tot aan de deur brengen waar je persoonlijk moet handtekenen ter ontvangst). voor een zending naar Nederland betaal je 9 euro, voor een aangetekende zending 13 euro.

Algemene voorwaarden
De voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij aankoop:

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je bestelling en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.

Voor de verzendkosten hanteren we de tarieven van de Post.
De betaling gebeurt per overschrijving op volgend rekeningnummer: BE47 7310 2629 7580, op naam van Josefien. Onze postduifjes vliegen de deur uit nadat we je overschrijving hebben ontvangen, door de lijn gebeurt dit binnen 24u na ontvangst van de overschrijving.

Herroepingsrecht
In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Josefien, Berlaarbaan 192, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België.

Josefien behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.
Je persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van de bestelling en worden niet aan derden doorgegeven.